Om…

Denne (b)loggen eksisterer i all hovedsak for å dekke mitt eget behov for å loggføre fisketurer på en hensiktsmessig måte. Siden midt på syttitallet har jeg løpt rundt med fiskestang, men hverken brydd meg om å notere ned fangstresultat eller ta bilder. Resultat av det, er selvfølgelig at mange opplevelser bare er vage minner, mens andre garantert har gått i glemmeboka.

Når jeg nå først gjør dette, får jeg gjøre det skikkelig, og ikke minst spille med åpne kort. En fangstlogg skal vise de nakne fakta. Jeg antar at ca. halvparten av fisketurene mine har endt uten fangst, og  at fangstene mine har vært heller middelmådige. Men kanskje jeg tar feil? Nå ser jeg frem til å få litt statistikk om dette, ettersom tiden går.

Selv om det primære er å dekke mitt eget behov, har jeg ingenting i mot at andre leser og kommenterer (b)loggen. Personer som er avbildet og/eller omtales med gjenkjenbart navn, har gitt meg tillatelse.

Skulle du ønske å kontakte meg, kan kontaktskjemaet under benyttes. Jeg svarer på alt som er relevant for denne bloggen.

Og bare for å gjøre det helt klart: – Her er det KUN fiskestang som gjelder og teller.

-Skitt fiske!

Kontaktskjema

Kontaktskjema
Skriv inn navnet ditt (obligatorisk)
Skriv inn e-postadressen din (obligatorisk)
Gi meldingen et emne eller en overskrift (obligatorisk)
Meldingstekst (obligatorisk)
Slipp en fil her eller klikk for å laste opp Velg fil
Maksimal filstørrelse: 134.22MB
Ønsker du å sende et vedlegg, kan det legges til her (maks. filstørrelse er 128 MB)
Sending