“How can the same shit happen to the same guy twice?”

Sted Dato Vær Vind Luft Vann
Trysfjorden/Solvigodden 01.01.2016 Pent Stille 5°C 6°C
Min fangst 1 Sei, 1 Torsk
Fiskeredskap Flue, Sluk
Det er aldri kjedelig å fiske sammen med Goggi, ei heller en 1. nyttårsdag. Etter et mislykket forsøk i Trysfjorden, forflyttet vi oss til Solvigodden, og det gikk ikke mange minuttene før det ble fart i sakene…

Film
1. nyttårsdag på Solvigodden.

Dermed var også denne dagen brått blitt av det minneverdige slaget.
Utover dette ble det ikke veldig mye å rope hurra for på fiskefronten. Goggi fikk en haug med hvillinger, selv fikk jeg en sei, og en torsk som var stor nok til en middag. Men været var helt fantastisk, og det var deilig å komme seg ut en tur.

(PS! For de som ikke har fått med seg forrige “akkar-fangst”, så er det innlegget her.)