Forskningsfiske II

Sted Dato Vær Vind Luft Vann
Mandalselva 31.10.2015 Overskyet Stille 9°C 8.5°C
Min fangst 1 Laks, 15 Ørret
Fiskeredskap Flue, Sluk
Nytt forsøk på å fiske laks i forskningens navn. I dag valgte vi å prøve oss på Manflå. Det var mye laks å se, og det hoppet og spratt uansett hvor man snudde seg. Etter kort tids fiske, fikk jeg fikk en liten hannlaks på i overkant av to kilo.

Men etter dette gikk det time på time der alt som viste interesse for flua var småvokst ørret. Ut på ettermiddagen fant jeg en god tue med kantareller, og var i ferd med å gi opp hele fisket. Men så hørte jeg muntre rop fra Goggi. Endelig hadde han fått årets første laks på kroken. Etter noen minutters hard kjøring landet han en hannlaks på 5,5 kg. Laksen ble “avkrevd personalia”, avfotografert og satt tilbake i sitt rette element. I god tradisjon ble øyeblikket også filmet.

Film
Forskningsfiske i Mandalselva.

Det ble en ganske munter tur hjem i kveldsmørket.