Siste innspurt på laksen

Sted Dato Vær Vind Luft Vann
Mandalselva 14.09.2015 Regn Bris 15°C 13°C
Min fangst 2 Laks, 1 Ørret
Fiskeredskap Sluk
Ja, nå er laksesesongen over for min del (selv om det i skrivende stund er et døgn igjen). I morgen er det jobb og andre plikter, men heldigvis sitter jeg igjen med gode minner. Dagens innlegg kunne i grunnen hatt samme navn som forrige. Laks på første kast på Manflå, og i løpet av ti minutter var kortkvoten full.

Fast fisk på dagens første kast. En fin hannlaks på 2,2 kg.
Fast fisk på dagens første kast. En fin hannlaks på 2,2 kg.

Men det ble med det, for etter den gode starten var det brått slutt. Alt jeg så snurten av etter dette, var en ørret-pinne som beit på noen hundre meter lenger opp i elva.
Laksesesongen min har i år vært kort og hektisk. Tre døgn (fra 7. til 14. september), med totalt fem laks, er jeg utrolig fornøyd med. Vemodig at sesongen er over? Nei, ikke i det hele tatt. Gleder meg til å begynne i saltvann igjen!