En svipptur til mitt barndoms paradis

Jeg  tråkket mine barnsben i områdene rundt Grim, og hadde mange fine stunder med bl.a. gjeddefiske i Grotjønn. Dette er noe jeg stadig kommer tilbake til, både i tanker og handlinger. I dag, for eksempel, klarer jeg ikke å styre unna, og havner her igjen…

Et spørsmål er: “Lærer jeg aldri?” Et helt annet spørsmål er om det i det hele tatt er fisk igjen i Grotjønn (og i Krogvann også, for den saks skyld). Uansett, kvelden ble resultatløs i begge de nevnte vannene , og bare siden jeg var i nærheten, og kvelden ikke kunne bli stort verre, svingte jeg innom Indre Eigevann på tampen. Der var det heldigvis nok av bitevillig abbor.

Men de fire “akvarie-skjebbene” som ble kveldens resultat, hjalp ikke akkurat så mye på selvtilliten, så…

“Ondt ofte lider den fiskermann”