Begynnelsen

Alt har  en begynnelse, også dette. Men jeg vet egentlig ikke når det startet. Kanskje det var på “Arvids brygge” i Kuholmen, da jeg som liten pode lå på bryggekanten og prøvde å lokke bergnebb og “sypiger” til å bite på kroken. Muligens var det noen år senere da jeg som tiåring fikk min første sjøørret en halv meter fra beina til Øste – på et sleivkast med en 28 grams Elbetorsk. Eller kanskje det var året etter der igjen da jeg oppdaget at det var gjedde i Grotjønn.

Det spiller egentlig ingen rolle. Interessen for sportsfiske tok meg, og i mange år var det en fornøyelig besettelse. Utallige opplevelser ble det, – som i dag dessverre bare eksisterer i minnet. For hvem brydde seg om å ta med kamera på tur?

"Arvids brygge" lå på andre siden av Kuholmsbukta.
“Arvids brygge” lå på andre siden av Kuholmsbukta.